Fossefallet vil støtte enda mer

[04. Aug.] Forside | SA
Skal Fossefallet fortsatt være med å gjøre en god jobb både på bortebane og hjemme på Sarpsborg stadion, er de avhengig av hjelp fra næringslivet.

Fossefallet vil støtte enda mer

Publisert fredag 4. august


Foto: SA
Cathrine Nilsen er blant de nyeste i Fossefallets styre. Nå er hun på jakt etter midler til flere formål for å støtte fotballgutta i en spennende høst som kan ende med medalje.
Skal Fossefallet fortsatt være med å gjøre en god jobb både på bortebane og hjemme på Sarpsborg stadion, er de avhengig av hjelp fra næringslivet.
- Det koster en del penger å hele tiden ha flagg, plakater og bluss. Samtidig som vi ønsker å gjøre borteturene så billig som mulig. Dette for at flest mulig av våre medlemmer skal…
Artikkelen har ca. 240 ord.
Nøkkelord: Marked Næringsliv Penger
Les mer hos SA
PH News

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no