På besøk hos VÆXT i Mo i Rana

[04. Aug.] Venstre
Denne uken var stortingskandidat for Venstre i Nordland, Ida Gudding Johnsen, på besøk hos VÆXT i Mo i Rana. Der møtte hun ivrige gründere og fikk høre hvordan…

På besøk hos VÆXT i Mo i Rana

Publisert fredag 4. august

Denne uken var stortingskandidat for Venstre i Nordland, Ida Gudding Johnsen, på besøk hos VÆXT i Mo i Rana. Der møtte hun ivrige gründere og fikk høre hvordan de jobber og utveksler ideer og erfaringer i sitt nye felleslokale i Mo sentrum.
-Det er inspirerende å treffe gründere som ser lyst på framtida, som brenner både for sin egen bedrift men også for å skape et miljø og et kreativt fellesskap, sier Ida Gudding Johnsen.
Venstrepolitikeren er selv selvstendig næringsdrivende og mener politikerne må heie på de som skaper en jobb til seg selv og noen til. Hun trekker frem Venstres politikk for gründere og småbedrifter, som hun mener vil stimulere til mer nyskaping i Nordland.
-Vi må sørge for at gründere og selvstendig næringsdrivende har samme rettigheter når det gjelder sykepenger, ved graviditet og pensjon, som andre arbeidstakere, sier Gudding Johnsen. Vi har fått til en del med regjeringen nå, men er langt fra i mål.
For å gjøre det enklere å skape arbeidsplasser i Nordland vil Venstre også fjerne arbeidsgiveravgiften for nye bedrifter og gjøre det mer attraktivt å investere i nye bedrifter gjennom skattefordeler.
Initiativ som VÆXT, hvor gründere får gratis kontorplass de første 3 månedene gjennom Rana Utviklingsselskap, og hvor det skapes et miljø for etablerere og nye bedrifter er gull verdt for Nordland. Det gjør at unge initiativrike mennesker kan flytte hjem etter studiene, komme inn i et inspirerende miljø og skape nye jobber.
-Det er imponerende å høre om gründere som går rett ut av Campus Helgeland og starter opp ny bedrift på Mo. Vi må legge til rette for at flere tør å satse, og da er det viktig at de også føler trygghet om de skulle bli syke, avslutter Gudding Johnsen fra Venstre.
Vil du vite mer om Venstres gründerpolitikk? Les mer
Artikkelen har ca. 220 ord.
Les mer hos Venstre
PH News

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no