Pacific Drilling advarer om konkurs

[04. Aug.] Hegnar.no
Selskapet som har en gjeldsbyrde på tre milliarder dollar, tilsvarende i underkant av 24 milliarder kroner, tapte 138 millioner dollar i 2. kvartal, og tidligere denne uken tok konsernsjef,…

Pacific Drilling advarer om konkurs

Publisert fredag 4. august


Foto: Hegnar
Enda et riggselskap vurderer å søke om konkursbeskyttelse gjennom den amerikanske konkurslovgivningen Chapter 11.
De amerikanske riggselskapene Vantage Drilling og Paragon Offshore har begge kommet ut av Chapter 11 med en kraftig forbedret balanse.
Det Fredriksen-dominerte riggselskapet Seadrill ligger for tiden i heftige forhandlinger med sine interessenter og har flere ganger advart om at et av de sannsynlige utfallene er å søke om konkursbeskyttelse - Chapter 11 - gjennom den amerikanske konkurslovgivningen.
Artikkelen har ca. 210 ord.
Nøkkelord: Finansiell Dollar Aksjer Børs Kvartal Milliarder kroner Milliarder dollar Investorene Konsernsjef Meglerhuset Offshore
Les mer hos Hegnar
PH News

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no