Ronaldo anklages for å ha unndratt 140 millioner i skatt

[13. Jun.] ABC Nyheter
De nevnte dokumentene viste at Ronaldo (arkivfoto) hadde verdier tilsvarende 1,8 milliarder kroner utenfor Spanias grenser.

Ronaldo anklages for å ha unndratt 140 millioner i skatt

Fire artikler fra tirsdag 13. juni

De nevnte dokumentene viste at Ronaldo hadde verdier tilsvarende 1,8 milliarder kroner…
Tirsdag 13. juni: Den spanske påtalemyndigheten mener at fotballstjernen Cristiano Ronaldo har unndratt seg skatt på 14,8 millioner euro gjennom i utlandet.
Summen tilsvarer om lag 140 millioner kroner etter dagens kurs.
Påstanden om skattesnusket kommer fram i en anklage fra påtalemyndigheten i Madrid. Den skal være basert på en rapport fra det spanske skattevesenet .
Anklageren uttaler at Ronaldo i 2010 opprettet en som skulle skjule deler av inntektene hans i Spania, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

En litt annen sak kommer fra Kvinner Hegnar:

Tirsdag 13. juni: Den spanske påtalemyndigheten mener at fotballstjernen Cristiano Ronaldo har unndratt seg skatt på 14,8 millioner euro gjennom i utlandet.

Kanskje denne artikkelen fra TV2 kan være interessant: Ronaldo saksøkes for mistanke om skatteunndragelse Tirsdag 13. juni: Spanske myndigheter mener Cristiano Ronaldo har unnlatt å betale 14,7 millioner euro i skatt.

NRK

Tirsdag 13. juni: Den spanske påtalemyndigheten mener at fotballstjernen Cristiano Ronaldo har unndratt seg skatt på 14,8 millioner euro gjennom skatteparadiser i utlandet.

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no