Stava Sjø og FMV fortsetter samarbeidet

«Vi synes det er kjekt å tegne og bygge båter til framoverlente rederi som satser og gjør en viktig jobb i havbruksnæringa».

Stava Sjø og FMV fortsetter samarbeidet

To artikler fra tirsdag 13. juni

Tirsdag 13. juni: Stava Sjø og FMV har signert design- og byggekontrakt på en arbeids- og servicebåt av type HFMV W15 Sørfonn.
Fartøyet er en katamaran med hoveddimensjoner 14.95 x 12 x 3.9 m LxBxDriss. Båten får byggenr. FMV 237, designes og bygges komplett på Fitjar og skal overleveres senest november 2017, ifølge en pressemelding fra Fitjar Mekaniske Verksted.
Dette blir det sjette nybygget av HFMV design som leveres til Stava selskaper. Forrige båt, FMV216 ble levert i februar 2017 og er på chart…
Les mer hos Kyst

Tirsdag 13. juni: Dette blir det sjette nybygget av HFMV design som leveres til Stava-selskaper. Forrige båt, FMV216 ble levert i februar 2017 og er på chart for Marine Harvest Vest.

Stava har omfattende driftserfaring med flere typer HFMV design og vi tror dette fartøyet vil bli en god arbeidsbåt som vil betjene markedet godt., skriver rederiet i meldingen.Les alt i Skipsrevyen.

Siste nytt:

Jobbdirekte.no