Stava Sjø og FMV fortsetter samarbeidet

«Vi synes det er kjekt å tegne og bygge båter til framoverlente rederi som satser og gjør en viktig jobb i havbruksnæringa».

Stava Sjø og FMV fortsetter samarbeidet

To artikler fra tirsdag 13. juni

Tirsdag 13. juni: Stava Sjø og FMV har signert design- og byggekontrakt på en arbeids- og servicebåt av type HFMV W15 Sørfonn.
Fartøyet er en katamaran med hoveddimensjoner 14.95 x 12 x 3.9 m LxBxDriss. Båten får byggenr. FMV 237, designes og bygges komplett på Fitjar og skal overleveres senest november 2017, ifølge en pressemelding fra Fitjar Mekaniske Verksted.
Dette blir det sjette nybygget av HFMV design som leveres til Stava selskaper. Forrige båt, FMV216 ble levert i februar 2017 og er på chart…
Les mer hos Kyst

Tirsdag 13. juni: Dette blir det sjette nybygget av HFMV design som leveres til Stava-selskaper. Forrige båt, FMV216 ble levert i februar 2017 og er på chart for Marine Harvest Vest.

Stava har omfattende driftserfaring med flere typer HFMV design og vi tror dette fartøyet vil bli en god arbeidsbåt som vil betjene markedet godt., skriver rederiet i meldingen.Les alt i Skipsrevyen.

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no