Ureaprisene stiger markert

[04. Aug.] Hegnar.no
For øvrig uttalte CF Industries-konsernsjef Tony Will denne uken at han tror på mer konsolidering i nitrogengjødselbransjen.

Ureaprisene stiger markert

Publisert fredag 4. august


Foto: Hegnar
Ureaprisene har den seneste uken steget markert og dermed vist at produsentene er komfortable i det korte bildet og at konkurransen fra spesielt Kina ikke er veldig stor på de nåværende prisnivåene.
I USA og Brasil er prisintervallene klart opp fra forrige uke. I USA har granulert vare blitt omsatt for 186-192 dollar per short-tonn fob, mot 177-181 dollar i forrige uke, mens det i Brasil har blitt omsatt granulert urea for 212-215 dollar per tonn cfr, mot 205-210 dollar i forrige uke.
Artikkelen har ca. 190 ord.
Nøkkelord: Dollar Marked Prisoppgangen Bransjen Konsernsjef
Les mer hos Hegnar
PH News

Siste nytt:

 • Coromatic Academy på Olavsgaard 9. november

  [17. Oct] 365publish.com

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Nordnet valgte Coromatic

  [19. Sep] 365publish.com

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Invitasjon til teknisk fagkurs i Bergen 28. september

  [15. Sep] 365publish.com

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • CTM Lyng tar Megaflis til retten

  [01. Sep] 365publish.com

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Kildesorterer Designers Saturday

  [31. Aug] 365publish.com

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Møt oss på Aqua Nor 2017

  [14. Aug] 365publish.com

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Jobbdirekte.no